Sháníte originální dárek pro vaše přátele? JSPS mapy jsou tu!

Zdravíme všechny nadšené cestovatele a příznivce minimalistického nordic stylu. Stydlivý úsměv

Cestujete rádi? My ano, a vždy si dovezeme spoustu fotografií a suvenýrů ze samotných cest. Tentokrát jsme se ale zamýšleli, jak si s cestovatelskou tématikou vkusně poradit i v interiéru vlastního bytu. Chtěli jsme použít jednoduchý motiv, který by nám připomínal naše oblíbená místa a přitom působil nerušivým a minimalistickým dojmem. Vybírali jsme města, na která rádi vzpomínáme nebo k nim máme nějakou osobní vazbu.

S  trochou inspirace a cestovatelským nadšením vznikla vlastní verze minimalistických map. Následně i samotná značka JSPS,pod kterou jsme se rozhodli vyrábět cestovatelské plakáty měst a nabídnout je i vám..

Plakáty našich map mají  velikost 40×50 cm, jsou tištěny na 120g matný papír a lze k nim samostatně a snadno sehnat v dané velikosti i rám (například v prodejnách s nábytkem jako je IKEA nebo JYSK.

Naše grafické tisky jsou vhodným doplňkem do pracovního prostředí nebo obývacího pokoje či ložnice a fungují skvěle jako originální dárek pro vaše blízké.

V současné době nevyrábíme plakáty měst na přání, ale můžete si vybrat z naší již připravené nabídky: Brno, Praha, Ostrava, Plzeň, Liberec, Hradec Králové, Uherské Hradiště, Písek, New York, Paříž, Londýn, Reykjavík a spousta dalších. Podrobnější výběr naleznete v našem e-shopu.

Nově jsme do nabídky zařadili variantu pro náročné – sada 4v1, která se skládá ze čtyř plakátů o velikosti 50×50 cm, aktuálně v nabídce například Praha 4v1. **

Stýská se vám po domově nebo po městě, kde jste studovali? Naše plakáty můžete zkombinovat a mít tak osobní vzpomínky stále na očích. Stydlivý úsměv

Vše zasíláme řádně zabalené v papírovém tubusu a posíláme jako doporučenou zásilku Českou poštou.

JSPS

 

  • Váš košík zeje prázdnotou.