5 důvodů, proč s JSPS mapou pod stromečkem budete za hvězdu

1. Sentimentální vztah k nějakému městu v naší nabídce dojme každého.

Má někdo z vašich známých osobní vazbu k určitému místu? Má například manžel rodinné kořeny v Přerově? Nezapomenutelné vzpomínky na studium v Brně? Zásnoubily se vaše děti v Paříži? Plánují mít svůj svatební den v Mikulově? Koupili jste drahé polovičce letenky do Barcelony, ale nevíte jak originálně říct, že tam příští rok pojedete spolu? Využití naší JSPS mapy se meze nekladou. Mapou místa, které je pro vaši rodinu a přátele jedinečnou vzpomínkou nebo památkou zaručeně dojmete, a to nejen pod stromečkem..

2. Neokoukaný doplněk do bytu se svým příběhem bude chtít každý.

Chcete dárek, který se nedá jen tak koupit v obchodě? Vybavujete zrovna svůj vysněný dům a máte prázdné zdi? Chcete mít doma něco originálního? Plakát mapy poslouží v obyvacím pokoji, na chodbě i v pracovně a zaručeně zaujme každou vaši návštěvu. Určitě je bude zajímat, jaký příběh se skrývá zrovna za výběrem toho města, které visí na vaší zdi..

3. Jednoduchý vzhled lze snadno zakomponovat do jakéhokoliv interiéru.

Naše mapy jsou černobílé a jednoduché dekorace do bytu. Svým minimalistickým vzhledem se dají zapojit do každého interiéru. Nejvíce se však budou zamlouvat fanouškům skandinávského stylu a minimalistům, protože jim jednoduše připomenou místo, které mají rádi a přitom symbolicky oživí interiér.

4. Dárek dostatečně velký na to, aby zaujal v hromadě dárků pod stromečkem.

Plakáty měří 40×50 cm, takže když si dáte malou práci a plakát rovnou zarámujete, máte rozměrově větší dárek, který si obdarovaný bude z hromady dárků  určitě pamatovat.

5. Originální dárek za rozumnou cenu. To chceš..

Hlavní dárek už jste pro své protějšky nakoupili s předstihem a teď hledáte už jen něco malého, ale osobního k tomu? Naše JSPS mapy vás nebudou stát jmění, takže se vlezete do svého vánočního rozpočtu. Výběr českých měst začíná od 229 Kč a zahraniční mapy pak za 259 Kč. Vyberte si to svoje město a hlavně nám dejte vědět, jaký úspěch jste s tímto dárkem měli vy 🙂

 

 

 

 

  • Váš košík zeje prázdnotou.