Kolekce – Minimalistické mapy

Hledáte mapu světa na zeď? Cestujete rádi? My ano, a vždy si dovezeme spoustu fotografií a suvenýrů ze samotných cest. Tentokrát jsme se ale zamýšleli, jak si s cestovatelskou tématikou vkusně poradit i v interiéru vlastního bytu. Chtěli jsme použít jednoduchý motiv, který by nám připomínal naše oblíbená místa a přitom působil nerušivým a minimalistickým dojmem. Vybírali jsme města, na která rádi vzpomínáme nebo k nim máme nějakou osobní vazbu.

S  trochou inspirace a cestovatelským nadšením vznikla vlastní verze minimalistických map, které pro vás vytváříme už od roku 2016.

#jspsmapy

Plakáty našich map mají velikost 40×50 cm, jsou tištěny na 120g matný papír a lze k nim samostatně a snadno sehnat v dané velikosti i rám (například v prodejnách s nábytkem jako je IKEA nebo JYSK). Tipy, kde najdete vhodné rámy k našim plakátům najdete v našem blogu.

Některá města vytváříme i v rozměru 50×70 cm a nebo pokud máte dostatek místa, můžete využít naši sérii 4v1, která se vždy skládá ze čtyř plakátů 50×50 cm.  Vybraná města na zeď můžete také různě kombinovat s jinými plakáty a vytvořit si svoji vlastní wallart galerii.

Naše grafické tisky jsou vhodným doplňkem do pracovního prostředí nebo obývacího pokoje či ložnice a fungují skvěle jako originální dárek pro vaše blízké.

V současné době nevyrábíme plakáty měst na přání, ale můžete si vybrat z naší již připravené nabídky. Ta už dnes zahrnuje všechna česká okresní města a to ve dvou variantách (bílá/černá). Najdete tam  například města jako je Brno, Praha, Ostrava, Plzeň, Liberec, Hradec Králové, Uherské Hradiště, Písek, Blansko, Kolín a spoustu dalších..

Všechna česká okresní města v naší nabídce:

každý puntík představuje město, které najdete v naší stálé nabídce minimalistických map

Ze zahraniční nabídky můžete vybírat například mezi městy jako je: New York, Paříž, Londýn, Reykjavík, Stockholm, Sydney, Shanghai, Rio de Janiero, Tokyo, Lisabon, Barcelona  a spousta dalších. 

Limitovaná variantu pro náročné – sada 4v1, která se skládá ze čtyř plakátů o velikosti 50×50 cm, aktuálně v nabídce Brno, Praha, Berlín.

Stýská se vám po domově nebo po městě, kde jste studovali? Naše plakáty měst můžete zkombinovat a mít tak osobní vzpomínky stále na očích.

Proč vybrat zrovna naše mapy?

1. Sentimentální vztah k nějakému městu v naší nabídce dojme každého.

Má někdo z vašich známých osobní vazbu k určitému místu? Má například manžel rodinné kořeny v Přerově? Nezapomenutelné vzpomínky na studium v Brně? Zásnoubily se vaše děti v Paříži? Plánují mít svůj svatební den v Mikulově? Koupili jste drahé polovičce letenky do Barcelony, ale nevíte jak originálně říct, že tam příští rok pojedete spolu? Využití naší JSPS mapy se meze nekladou. Mapou místa, které je pro vaši rodinu a přátele jedinečnou vzpomínkou nebo památkou zaručeně dojmete, a to nejen pod stromečkem..

2. Neokoukaný doplněk do bytu se svým příběhem bude chtít každý.

Chcete dárek, který se nedá jen tak koupit v obchodě? Vybavujete zrovna svůj vysněný dům a máte prázdné zdi? Chcete mít doma něco originálního? Plakát mapy poslouží v obyvacím pokoji, na chodbě i v pracovně a zaručeně zaujme každou vaši návštěvu. Určitě je bude zajímat, jaký příběh se skrývá zrovna za výběrem toho města, které visí na vaší zdi..

3. Jednoduchý vzhled lze snadno zakomponovat do jakéhokoliv interiéru.

Vše zasíláme řádně zabalené v papírovém tubusu a posíláme jako doporučenou zásilku Českou poštou nebo přes oblíbenou Zásilkovnu. Vyrobeno v Česku.

Označujte nás ve svých příspěvcích na sociálních sítích s našimi plakáty nebo použijte hashtag #jsps

Naše mapy jsou černobílé a jednoduché dekorace do bytu. Svým minimalistickým vzhledem se dají zapojit do každého interiéru. Nejvíce se však budou zamlouvat fanouškům skandinávského stylu a minimalistům, protože jim jednoduše připomenou místo, které mají rádi a přitom symbolicky oživí interiér.

Plakáty zasíláme pečlivě zabalené v papírových tubusech

Česká města v nabídce od 239 Kč:

Zahraniční města v nabídce od 269 Kč:

Filmová města od 269 Kč:

  • Váš košík zeje prázdnotou.