Dárek zdarma: Vánoční playlist od JSPS.cz na Spotify

Nalaďte se s námi na tu správnou vánoční notu!

Stejně jako loni, i letos přinášíme aktualizovaný playlist pro váš vánoční čas a atmosféru. Vytvořili jsme veřejný smíšený list vánočních písniček, který vás nepřestane bavit. Můžete si jej pustit po cestě do práce, na home office pro zlepšení nálady, při pečení vánočního cukroví, ke štědrovečerní večeři nebo k rozbalování dárků, no prostě všude tam, kam chcete přinést trochu vánočního ducha.

Dali jsme pro vás dohromady české a zahraniční známé písně – tedy vánoční klasiku, moderní podání písní, i úplné novinky do jednoho místa! Najdete tam známé i méně známe interprety a určitě spoustu z nich budete rozeznávat i z vánočních filmů a populárních vánočních pohádek, pár koled samozřejmě nesmí chybět.

Celých 10 hodin vánoční hudby v jednom playlistu! Nové vánoční písničky od Norah Jones, osvědčená SIA, Wham!, José Feliciano, Michael Bublé, Leonard Cohen, Václav Neckář, Karel Gott, Ella Fitzerald, Tony Bennett, Jamie Column, Elvis Presley, Eva Farna, Pentatonix a mnoho dalších!

Nebojte se rozšířit si hudební obzory, a když vám nějaká skladba nebude sedět, prostě klikněte na další 🙂 Playlist si přidáte buďto vyhledáním ve Spotify: “Vánoční playlist JSPS.cz” případně kliknutím na odkaz níže:

Vánoční písničky pro nás byly inspirací i pro naši letošní vánoční kolekci plakátů. Co by to bylo bez vánoční klasiky od Franka Sinatry – Let it snow, let it snow…

Další naše oblíbené vánoční plakáty

  • Váš košík zeje prázdnotou.